14K Gold Plated Austen Anklet

Safira
Specialpris 45 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Liva upp din ankel med det läckraste blinget, det vill säga Austen-fotlänken. Ha den på dig i skolan, på jobbet eller till och med på dansgolvet – denna 14k guldpläterade silverskönhet är välkommen överallt.

Art. Nr
010200021
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Trés Cool
Material
14k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
22-26 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.