14K Gold Plated Hawari Anklet

Safira
399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Att få prägla din fotled med en vacker kedja som går genom en utsökt pärla kommer att vara en av de bästa känslorna i sommar. Med dina solkyssta ben kommer Hawari fotlänken i 14k guldpläterat silver inte komma undan omärkbart!

Art. Nr
010200006
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
14k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
22-26 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.