14K Gold Plated Melina Earrings

Safira
Specialpris 119 kr Ordinarie pris 399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Denna delikata och eleganta design på örhängen har funnits i årtionden och vi kan inte få nog! Att något så simpelt har makten att få din look att se så häpnadsväckande ut gör att Melina örhängena i 14k guldpläterat silver är något alla borde ha i sitt smyckeskrin.

Art. Nr
030200030
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Sparkle
Material
14k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
Empty
Bredd
2 mm
Längd
81 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.