18K Gold Plated Auryon Earcuffs

Safira
349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Ta din redan hänförande stil till nya höjder med läckra Auryon i 18k guldpläterat silver. Denna glimrande läckerbit kommer garanterat att lysa upp din look. OBS: 1. Börja högt på örat, på den tunnaste delen. 2. För ner mot mitten av örat. 3. Tryck ner till din önskade position. 4. Tänk på att inte dra isär eller böja örhänget.

Art. Nr
030200404
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Huntress
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
15 mm
Bredd
2 mm
Längd
Empty
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.