18K Gold Plated Belos Labradorite Earrings

Safira
299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Detta är inte bara ännu ett par bohemiska stenörhängen och låt oss berätta varför. De attraktiva 18k guldpläterade Belos Labradorit-örhängena kommer inte bara förhöja ditt utseende, Labradorit-stenen sägs nämligen också stärka din intuitiva och mentala närvaro samt ge dig förmågan att förutse framtida händelser. Stenen kallas också för mirakelstenen på grund av dess speciella krafter. Tänk på att det kan förekomma viss variation i färg då det är en natursten.

Art. Nr
030200356
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Antique
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
10 mm
Bredd
6 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.