18k Gold Plated Bold Baroque Necklace

Safira
1199 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Utstråla lyx och elegans genom att smycka dig med halsbandet Bold Baroque av 18k guldpläterat silver. Denna skönhet är nämligen designad med ett exklusivt lås med en vacker barockpärla helt unik i sitt slag. Obs: Stora skillnader kan förekomma gällande pärlans form och storlek.

Art. Nr
040200553
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Bold & Brave
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
20 mm
Längd
50 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.