18K Gold Plated Diamond Shell Pearl Earrings

Safira
Specialpris 105 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Blanda moderiktiga skönheter i en enda gryta och du får ett läckert resultat. Örhängena Diamond Shell Pearl Earrings i 18k guldpläterat silver kommer att få dig att glänsa, oavsett vad du har på dig! Bär dem tillsammans med Diamond Shell Necklace och Diamond Shell Bracelet för ett komplett set.

Art. Nr
030200398
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
16 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.