18K Gold Plated Diona Moonstone Earrings

Safira
299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Dessa överdådiga 18k guldpläterade Diona-örhängen karaktäriseras av riktiga månstenar. Månstenar ser oftast vita ut, men skiftar svagt i olika färger. Namnet månsten kommer från månskenet som hjälper oss att hitta hem på natten. Stenen sägs skydda oss när vi reser, speciellt utomlands. Tänk på att det kan förekomma viss variation i färg då det är en natursten.

Art. Nr
030200357
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Antique
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
10 mm
Bredd
6 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.