18k Gold Plated Green Diamond Huggie Hoops

Safira
349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Green Diamond huggie hoops av 18k guldpläterat silver pryds av unika gröna Cubic Zirconia-stenar och kommer i en otroligt chic och iögonfallande design. De kommer därför genast att ta din redan snygga look till en helt ny nivå, oavsett om du klär dig för jobbet eller för en partykväll med vännerna.

Art. Nr
030200733
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Green Products
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
17 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.