18k Gold Plated Green Ombre Earcuffs

Safira
349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Vad är en fashionistas liv utan några riktiga Swarovski kristaller? Tomt. Vi vill inte att du ska gå omkring och känna dig tom, så vi presenterar dig dessa glamorösa skönheter. De graciösa 18k Gold Plated Green Ombre Earcuffs är här för att tillföra extra skimmer till alla outfits du tar på dig.

Art. Nr
030200592
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Colours
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
15 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.