18K Gold Plated Guardian Angel Necklace

Safira x hannaschonberg
449 kr
Slutsåld

Beskrivning

Kanalisera din inre gudomlighet med detta läckra smycke att bära runt din hals. Halsbandet Guadrian är ditt nya standardval när det gäller silversmycken, det kan vi lova dig, och har en 18k guldplätering. Bär endast halsbandet eller kombinera det med Guardian Angel hoops och ring för ett komplett set.

Art. Nr
040200252
Enhet
St
Märke
Safira x hannaschonberg
Kollektion
x hannaschonberg
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
45-50 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.