18k Gold Plated Hidden Oyster Hoops

Safira
349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Är du ute efter ett par nya huggie hoops som utstrålar både charm och lyx har du kommit helt rätt - Hidden Oyster hoops av 18k guldpläterat silver är allt du någonsin drömt om. De är designade med både pärla, snäckskal och en mixad metallfinish och blir snabbt en ny favorit i smyckesamlingen.

Art. Nr
030200584
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Mixed Metals
Material
18k Guldpläterat silver, 925 sterling silver
Färg
Silver, Guld
Höjd
25 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.