18k Gold Plated I Sparkle Letter Necklace

Safira
Specialpris 135 kr Ordinarie pris 449 kr
Slutsåld

Beskrivning

Börjar ditt eller någon du älskars namn på bokstaven I? Är du sugen på ett riktigt elegant halsband som också hjälper dig att visa vem du är? Välkomna då halsbandet I Sparkle Letter i 18k guldpläterat silver till din smyckesamling. Det är bara så perfekt.

Art. Nr
040200373
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
From Me to You
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
42-47 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.