18k Gold Plated In Love Earcuffs

Safira
Specialpris 299 kr Ordinarie pris 499 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

More is more känns mer rätt än någonsin så fort man lägger ögonen på In Love earcuffs av 18k guldpläterat silver. Detta trepack inkluderar en så kallad croissant earcuff, en earcuff med genomskinliga Cubic Zirconia-stenar och en earcuff med ett litet hängande hjärta.

Art. Nr
030200712
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
16 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.