18K Gold Plated Kenzie Bangle

Safira
Specialpris 180 kr Ordinarie pris 599 kr
Slutsåld

Beskrivning

Berika din hanled med detta makalösa armband i 14k guldpläterat silver. Kenzie armbandet gör med sina stora stenar ett kraftfullt intryck. För bästa styling kombinatonen rekommenderar vi ett par stilrena örhängen till detta glittrande armband.

Art. Nr
020200017
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Sparkle
Material
14k Guldpläterat silver
Färg
Guld, Green
Längd
18 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.