18k Gold Plated Lina Earrings

Safira By Angelica Blick
449 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Lina hoops av 18k guldpläterat silver ger dig hela tre örhängen i ett och samma smycke. Dessutom kräver det bara att du har ett hål i öronen, även om den snygga designen får det att se ut som att du har tre. Den matta finishen blir pricken över i:et och hjälper dig att förhöja hela din look.

Art. Nr
030200797
Enhet
Par
Märke
Safira By Angelica Blick
Kollektion
x Angelica Blick
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.