18k Gold Plated Malachite Heart Huggie Hoops

Safira
399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Få allas blickar att vändas mot dig genom att smycka dig med Malachite Heart huggie hoops av 18 guldpläterat silver. Dessa snyggingar är utformade med hjärtformade syntetiska malakitstenar och kommer garanterat att få dig att överösas av komplimanger var du än befinner dig.

Art. Nr
030200711
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Heart Jewellery
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.