18k Gold Plated Mixed Flattened Pearl Necklace

Safira
349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Halsbandet Mixed Flattened Pearl av 18k guldpläterat silver är allt du någonsin drömt om med sin underbara sötvattenpärla och unika mixade metallfinish. Snygging, med detta runt halsen kommer du glänsa som aldrig förr! Kom ihåg att varje pärla är unik (precis som du) med sin egen form, färg och storlek. Detta kan göra att ditt pärlsmycke kan skilja sig något från den du ser på produktbilden. Tänk även på att låta smycket undvika kontakt med parfym eller hudkräm, det kan förstöra pärlans glans.

Art. Nr
040200435
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Mixed Metals
Material
18k Guldpläterat silver, 925 sterling silver
Färg
Silver, Guld
Längd
40-45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.