18k Gold Plated Pim 30mm Hoops

Safira
449 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Du babe, inget kan gå fel med Pim 30 mm Hoops av 18k guldpläterat silver i öronen. De har nämligen designats med en magisk diamantskuren finish som kommer att framhäva din look på bästa sätt, oavsett vilken stil du är ute efter eller vilken modesäsong som råder. Ett måste i smyckesamlingen helt enkelt!

Art. Nr
030200760
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
New Hoop Range
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
30 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.