18k Gold Plated Striped Pearl Hoops

Safira
449 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Iögonfallande, vackra, lyxiga – Striped Pearl hoops av 18k guldpläterat silver är något utöver det vanliga. De äkta sötvattenspärlorna adderar en rustik charm och ger dig ett par hoops som passar lika bra till vardags som till livets alla festliga tillfällen. Obs: pärlor är unika, vilket gör att deras storlek och form kan variera.

Art. Nr
030200806
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Modern Pearls
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
40 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.