18k Gold Plated Twisted Circle Necklace

Safira
399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Oavsett om du är ute efter att göra ett starkt modestatement eller om du vill smycka dig elegant och diskret kommer halsbandet Twisted Circle av 18k guldpläterat silver förhöja hela din look. Detta drömmiga halsband kommer med en tunn kedja och ett litet runt hänge i tvinnad design för att ge dig den där perfekt chica stilen.

Art. Nr
040200489
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
18k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.