24K Gold Plated Black Diamond Bracelet

Safira
699 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Färgen svart skapar ett klassiskt och stilrent uttryck, och är det precis den känsla du är ute efter ska du genast spana in armbandet Black Diamond av 24k guldpläterat silver. Detta lyxiga armband pryds nämligen av små svarta Cubic Zirconia-stenar hela vägen runt och kommer att locka till sig mängder av komplimanger.

Art. Nr
020200162
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Noir
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
17,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.