24k Gold Plated Blast from the past Earrings

Safira x Petra Tungården
899 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Låt din stil uttrycka en känsla av nostalgi genom att smycka dig med örhängena med det passande namnet Blast from the Past av 24k guldpläterat silver. Dessa stora och chunky hoops ger dig drömmiga vintagevibes tack vare de tre gula Cubic Zirconia-stenarna av högsta kvalitet.

Art. Nr
030200869
Enhet
Par
Märke
Safira x Petra Tungården
Kollektion
x Petra Tungården
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
24 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.