24K Gold Plated Copper Turquoise December Birthstone Earrings

Safira
Specialpris 180 kr Ordinarie pris 599 kr
Slutsåld

Beskrivning

Fullända din stil genom att ha på dig ett personligt smycke. Dessa silvriga skönheter med 24k guldplätering är örhängen med din egen månadssten i en storslagen design. Turkos har använts till smycken under tusentals år tack vare sin unika och vackra färg. Denna koppar-turkos är ännu ovanligare än den vanliga varianten och har ett vackert smalt mönster i stenen. Turkos har länge ansetts skänka lycka till den som bär den. Den har också använts av den amerikanska ursprungsbefolkningen då denna sten tros fungera som en skyddande och stöttande vägledare med många spirituella egenskaper.

Art. Nr
030200391
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Birthstones
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Bredd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.