24K Gold Plated Eye Pearl Necklace

Safira
549 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Oavsett om du är ute efter en avslappnad look eller om du vill smycka dig riktigt glammigt så kommer halsbandet Eye Pearl av 24k guldpläterat silver aldrig att svika dig. Det vackra hänget format som ett öga och de små 2 mm stora sötvattenspärlorna som pryder detta drömmiga halsband kommer få dig att fullkomligt överösas av komplimanger.

Art. Nr
040200565
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Safira
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
40+5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.