24K Gold Plated Markab Choker

Safira
Specialpris 839 kr Ordinarie pris 1199 kr
Slutsåld

Beskrivning

Lika starkt som Markab-stjärnan lyser i himlen, kommer denna vackra Markab Choker att lysa upp. Denna härlighet i 24k guldpläterat silver kommer stjäla all uppmärksamhet när det vilar på din hals. Ha det på dig när du ska gå på den där fina festen och se hur magiskt det kommer bli. Denna vackra choker är handgjord av smyckeskonstnärer i Thailand. Dess vackra elegans blir extra tydlig när ljuset faller på den och de varsamt placerade detaljerna reflekterar ljuset.

Art. Nr
040200212
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Twinkle
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
37-45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.