24k Gold Plated Mixed Bold Knot Earrings

Safira
599 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Inget utstrålar så mycket lyx som de vackert designade örhängena Mixed Bold Knot av 24k guldpläterat silver. De är formade som små knutar och mixen av både guld och silver gör att de inte bara erbjuder en hög dos charm och elegans, utan är också det perfekta paret för varje tillfälle.

Art. Nr
030200843
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Mixed Metals
Material
925 Sterling Silver, 24k Guldpläterat silver
Färg
Silver, Guld
Höjd
19 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.