24K Gold Plated Red Agate July Birthstone Necklace

Safira
649 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Fullända din stil genom att ha på dig ett personligt smycke. Denna silvriga skönhet med 24k guldplätering är ett halsband med din egen månadssten i en storslagen design. Agat sägs ha positiv påverkan på vårt självförtroende och bör kunna hjälpa oss att acceptera oss själva för de vi är då det får oss att se de förmågor och talanger som vi faktiskt har. Den sägs också kunna hjälpa de som lätt fastnar i negativa tankar eller som ofta drömmer mardrömmar. Agat är en ädelsten av kristallkvarts och omnämns ibland som "jordens regnbåge" då den sägs finnas i alla de olika färger vi har på vår planet.

Art. Nr
040200240
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Birthstones
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
38-42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.