24K Gold Plated Reparo Earrings

Safira x Maximeee
399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Örhängena Reparo av 24k guldpläterat silver förtjänar verkligen titeln som de mest ikoniska vardagsörhängena någonsin. Dessa skönheter pryds av Cubic Zirconia-stenar av högsta kvalitet som kommer att få allas blickar att riktas mot dig. Babe, detta är definitionen av glam goals.

Art. Nr
030200833
Enhet
Par
Märke
Safira x Maximeee
Kollektion
x Maximeee
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
9 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.