24K Gold Plated Rose Quartz October Birthstone Earrings

Safira
599 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Fullända din stil genom att ha på dig ett personligt smycke. Dessa silvriga skönheter med 24k guldplätering är örhängen med din egen månadssten i en storslagen design. Rosenkvarts har fått sitt namn från dess vitaktiga rosa färg. Det romantiska namnet passar perfekt i kombination med stenens påstådda egenskaper och enligt legenden representerar denna sten ovillkorlig kärlek. Stenen sägs attrahera ny kärlek, stärka nuvarande kärlek och läka brustna hjärtan. I det forna Egypten var roskvarts en mycket efterfrågad sten bland den kungliga eliten då stenen ansågs sakta ner åldrande och ge sin bärare ett längre liv.

Art. Nr
030200389
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Birthstones
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Bredd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.