24k Gold Plated Square Pearl Earrings

Safira
Specialpris 210 kr Ordinarie pris 699 kr
Slutsåld

Beskrivning

Örhängena Square Baroque Pearl i 24K guldpläterat silver är den perfekta kombinationen av modernt och klassiskt. Den mattborstade ytan och de blandade metallerna skapar nämligen en modern kontrast till den eleganta sötvattenspärlan och gör örhängena både mångsidiga och tidlösa. Kom ihåg att varje pärla är unik (precis som du) med sin egen form, färg och storlek. Detta kan göra att ditt pärlsmycke kan skilja sig något från den du ser på produktbilden.

Art. Nr
LOE005
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Mixed Metals
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
37 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.