24k Gold Plated Viper Earcuff

Safira x Matiamubysofia
399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Uppgradera din örhängesamling med unika Viper earcuff av 24k guldpläterat silver. Här får du inte bara en earcuff i iögonfallande ormdesign, utan också en earcuff i en vacker antik look för att du enkelt ska kunna göra ett starkt modestatement. Dessutom kräver de inga hål, utan är bara att trä på öronen när du vill få till den där eftertraktade stilen.

Art. Nr
030200748
Enhet
Par
Märke
Safira x Matiamubysofia
Kollektion
x Matiamubysofia
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
12,0 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.