5-radigt armband 21 cm. Matt Fyrstav 25 mm med gravyr - 925 Sterling Silver

Safira Classic
598 kr
Slutsåld

Beskrivning

5-radigt armband och stav med valfri gravyr. Staven har en snygg matterad yta. Stav: Mått: 25x5x5 mm Material: 925 Sterling Silver Armband: lås: 925 Sterling Silver Längd: 21 cm Färg: Lila Antal varv: 2

Art. Nr
104-9-0-21-2
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Tyg
Färg
Purple
Längd
21 cm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Engraving Font
Stil 7
Height Pendant
25 mm
Material Lock
925 Sterling Silver
Material Plate
925 Sterling Silver
Yta
Matterad
Tjocklek
10 mm
Thickness Pendant
5 mm
Bredd hänge
5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.