Ania Haie Örhänge Orbit Drop Rhodiumpläterad

Ania Haie
Specialpris 200 kr Ordinarie pris 399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

En förhöjning till din orginalitet, titta inte längre än detta kedjeörhänge. Dess distinkta applicering och sfärdetaljering kommer att göra detta till en "show stopper", bär dem ensam eller med fler örhängen.

Art. Nr
E001-04T
Enhet
Par
Märke
Ania Haie
Färg
Silver;Rose
Höjd
8 mm
Bredd
8 mm
Längd
100 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank
Tjocklek
8 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.