Armband för barn med gröna blommor i 925 Sterling Silver

Safira Classic
Specialpris 22 kr Ordinarie pris 149 kr
Slutsåld

Beskrivning

Armband i 925 Sterling Silver för barn. På armbandet sitter tre gröna blommor. Mått armband: 16 cm (ställbar) Material: 925 Sterling Silver

Art. Nr
1-12-10-16-5
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Blue;Green
Längd
16 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
10,5 mm
Model
Anchor chain
Yta
Blank/Emalj
Tjocklek
3 mm
Thickness Pendant
2,5 mm
Vikt
3,9 g
Bredd hänge
7,5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.