Armband i Läder med gravyrplatta, 19 cm

Safira Classic
429 kr
Slutsåld

Beskrivning

Armband i Läder med en bricka i stål. Unisex för både kille och tjej. Material: Läder och Stainless Steel 316L (Kirurgiskt stål) Mått armband: 19 cm Mått bricka: 27x8x3 mm

Art. Nr
100-7-0-19-4
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Läder
Färg
Black
Bredd
8 mm
Längd
19 cm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Engraving Font
Stil 7
Height Badge
8 mm
Material Plate
Stainless Steel
Yta
Blank
Tjocklek
4 mm
Thickness Plate
4 mm
Bredd Bricka
27 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.