Armband i Läder med stållås, 22 cm, med gravyr

Safira Classic
321 kr
Slutsåld

Beskrivning

Armband i Äkta Läder med ett matterat skjutlås i kirurgiskt stål. Unisex för båda kille och tjej. Material: Äkta Läder och Stainless Steel 316L (Kirurgiskt stål) Längd: 22 cm Bredd: 13 mm.  OBS gravyren ristas in med diamant och teckenhöjden på gravyren är ca 1,4 mm. För att öppna låset: vrid låsändarna åt motsatt håll, ifrån varandra.

Art. Nr
100-7-0-22-1
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Läder
Färg
Black
Bredd
7 mm
Längd
22 cm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Engraving Font
Stil 5
Height Lock
8 mm
Material Lock
Stainless steel 316L
Tjocklek
7 mm
Thickness Lock
8 mm
Bredd lås
28 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.