Armband

Alla SAFIRA’s armband har lägsta prisgaranti i Sverige. Vi erbjuder billiga armband med allt från stilrena och klassiska armband i läder till armband smyckade med cubic zirkoner, barnarmband och armband med berocker. Samtliga armband levereras med expressleverans på 1 arbetsdag.

Gör ditt armband unikt och personligt med våra Armband med gravyr!

Fallande ordning
Filter

36 av 620 produkter

Du har sett 36 av 620 produkter

DAM - Armband i silver med valfri gravyr

Safira Classic

629 kr

Armband i stål med valfri gravyr - 21 cm

Safira Classic

329 kr

Armband i Svart Läder med vit söm 22 cm

Safira Classic

179 kr

Sterling Silver EMSI Bracelet

Safira x Melina Criborn

299 kr

18k Gold Plated EMSI Bracelet

Safira x Melina Criborn

349 kr

18 Gold Plated Neat Bracelet

Safira

349 kr

HERR - Armband i silver med valfri gravyr

Safira Classic

979 kr

Armband i Äkta Läder 19 cm

Safira Classic

321 kr

Moderosa 18K Gold Plated Delicate Rope Bracelet

Safira By Moderosa

349 kr

18k Gold Plated Chunky Curb Bracelet

Safira

699 kr

18K Gold Plated Curl Twist Bracelet

Safira

349 kr

18K Gold Plated Lazia Bracelet

Safira

399 kr

Edblad Tinsel Bracelet Steel

Edblad

299 kr

Edblad Diana Bracelet Clear Crystal Gold

Edblad

299 kr

Edblad Armband Whisper Bangle Gold 19 cm

Edblad

499 kr

SNÖ of Sweden Blizz Chain Armband Clear

SNÖ of Sweden

199 kr

Armband i Äkta Läder 3-flätad 21 cm brunt

Safira Classic

429 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 620 produkter

Du har sett 36 av 620 produkter

Armband

Armband i olika varianter

Finns det något bättre än vackra armband? Denna smyckestyp passar perfekt till både killar och tjejer i alla åldrar. När du letar efter ett vackert smycke att ge bort till present eller att unna dig själv med, har vi garanterat något som kan passa. Ett armband må vara litet till storleken men det kan göra stor skillnad på din outfit. När du vill klä upp en vardaglig outfit och göra den festligare är ett vackert armband perfekt! Matcha gärna med ringar och halsband i samma stil. För dig som vill ge bort en present, oavsett om det handlar om födelsedagar, julafton eller mors dag, är armband alltid ett bra tips. Du kan till och med gravera många av våra armband och på så vis göra de helt personliga för personen som ska få det. Vill du se fler av våra snygga gravyrsmycken? Titta här. När du beställer ett armband hos oss på Safira kan du räkna med att kvaliteten alltid är på topp. Vi erbjuder dig dessutom det lägsta och bästa priset! Om du hittar exakt samma armband hos en annan leverantör till ett billigare pris kan du kontakta oss. Då kommer vi att sänka vårt pris så att du handlar ännu billigare hos oss. Vår prisgaranti är den lägsta i hela Sverige, något som kan vara bra att känna till. Oavsett om du söker ett rockigt armband eller ett exklusivt guldarmband med lyxiga stenar, har vi något för alla smaker, oavsett budget.

Äkta guld och silver

Guld och silver är populära material som ofta används till just armband. Om du är intresserad av guldarmband eller armband i silver, kan du snabbare hitta det du söker genom att trycka på valfri kategori. Vi har mängder av fina smycken i ädelmetaller, bland annat kan du hitta armband med tjocka kedjor eller tunna och mer feminina varianter. Alla våra silver- och guldsmycken kommer alltid med en äkthetsstämpel, något som är skönt och ger trygghet.

Guld och silver är material som håller sin kvalitet hela livet. De båda metallerna är dock otroligt olika, inte bara till utseendet men även när det kommer till deras egenskaper. Guld är väldigt mjukt och smidbart och har en djup och vacker färg. Silver å sin sida kan reflektera nästan 100 % av solljuset, därav den vackra lystern. Det är fint att kombinera silver- och guldarmband tillsammans!

Personliga armband

Personliga smycken är riktigt fint och du kan enkelt beställa ett armband med en unik text. Alla våra graverade armband håller hög kvalitet och du väljer helt själv vilket budskap som ska prägla smyckena. Om du ska ge bort ett armband i present kan vi varmt rekommendera just gravyr eftersom det ger smycket en unik touch och gör det mer speciellt. Väldigt passande för bland annat alla hjärtans dag eller liknande.

Stilrent och modernt eller exklusivt?

Stora glittrande stenar eller en tunn silverkedja – vilken stil på armband föredrar du? Kanske gillar du olika beroende på när du ska använda smycket. Många gillar stilrena varianter ibland annat läder eller stål till vardags, medan något mer exklusivt i roséguldpläterat utförande kan vara fint på festen. Bli inspirerad av vårt stora sortiment av trendiga armband och beställ dina favoriter redan idag. Om du lägger din beställning relativt tidigt på dagen är det stor sannolikhet att du får beställningen redan imorgon. Vi på Safira har nämligen inte bara Nordens snabbaste leveranstider, vi har även Sveriges lägsta prisgaranti. Om du ska ge bort en present vid ett särskilt tillfälle, kan du slå in armbandet i en fin ask. Vi har ett helt sortiment av presentaskar i olika storlek. Att överlämna ett vackert smycke i en vacker ask blir liksom pricken över i:et. Har du några frågor till oss? Hör gärna av dig via mejl eller telefon så kan vi säkert hjälpa till!