Herrarmband

Armband

Fallande ordning
Filter

33 av 33 produkter

Armband i stål med valfri gravyr - 21 cm

Safira Classic

329 kr

Armband i Svart Läder med vit söm 22 cm

Safira Classic

179 kr

HERR - Armband i silver med valfri gravyr

Safira Classic

979 kr

Armband i Äkta Läder 19 cm

Safira Classic

321 kr

Armband i Äkta Läder 3-flätad 21 cm brunt

Safira Classic

429 kr

Nic & Friends Tim Bracelet

Nic & Friends

1499 kr

Nic & Friends Gene Bracelet

Nic & Friends

1249 kr

Nic & Friends Kim Bracelet Hemp

Nic & Friends

299 kr

Nic & Friends Leon Bracelet Olive

Nic & Friends

449 kr

Nic & Friends Leon Bracelet Cream

Nic & Friends

449 kr

Nic & Friends Leon Bracelet Navy

Nic & Friends

449 kr

Armband i Svart Läder med vit söm 19 cm

Safira Classic

179 kr

Armband med valfri gravyr, Figarolänk i stål

Safira Classic

319 kr

Armband i Äkta Läder 22 cm

Safira Classic

321 kr

Armband i Läder med gravyrplatta, 21 cm

Safira Classic

429 kr

Armband i Äkta Läder 3-flätad 19 cm brunt

Safira Classic

429 kr

Armband i Läder med gravyrplatta, 19 cm

Safira Classic

429 kr
Fallande ordning
Filter

33 av 33 produkter

Herrarmband Armband

Stiliga herrarmband i maskulin stil

Här hittar du ett brett utbud av maskulina och snygga herrarmband i olika material och stilar. Herrarmband är oftast kraftigare och mer maskulina i utseendet. Du kan bland annat hitta snygga silverarmband i tjocka kedjor eller snygga läderarmband med personlig gravyr . Vad du än letar efter kan du garanterat hitta något som passar din stil perfekt! Ett armband är en viktig och mycket trendsäker accessoar för den modemedvetna mannen. Tillsammans med en perfekt klocka, ett par stiliga skor och favoritjackan är du redo! Vi på Safira erbjuder olika prisklasser och material, allt för att du ska hitta ett armband som känns bra. Dessutom kan du sortera sökningen efter ett visst varumärke, kanske har du en favorit? Vi har tagit hem snygga herrarmband från bland annat Edblad. Du kan även hitta mängder av trendiga smycken från vårt eget varumärke Safira. Letar du efter fina presenter till honom? Ett armband i maskulin stil kommer garanterat att göra honom glad. Du kan även göra armbandet mer personligt med en egen gravyr. Gravyrer är inte tillgängligt för alla armband, men vi erbjuder flera varianter som du kan gravera!

Håll det stilrent

Att hålla din outfit, dina accessoarer och smycken stilrena är oftast en bra idé. Uttrycket "Less is more" stämmer ofta bra. Men även om du klär dig stilrent behöver det inte betyda tråkigt. Tvärtom kan armbandet tala mer för sig själv. Beställ ett riktigt exklusivt och vackert herrarmband i äkta silver eller tufft stål och bär endast din klocka till det. För dig som gillar en rockigare eller mer bohemisk stil kan du givetvis även matcha flera armband, satsa gärna på läderarmband i olika utförande. Gillar du både silver och guld? Det är inga problem att matcha de båda ädelmetallerna, kontrasten kan bli väldigt snygg.

Många gillar att kunna variera sin stil dag efter dag, detta kan du enkelt göra med olika armband. Genom att köpa flera herrarmband i olika stilar har du alltid något som passar din outfit. När du ska till kontoret kan ett stilrent silverarmband vara passande och till festen kanske ett par läckra läderarmband passar bättre? Testa dig fram och hitta dina favoriter!

Viktiga accessoarer

Några av de viktigaste accessoarerna och smyckena för den trendige mannen är armband och klocka, gärna tillsammans. Oavsett om du gillar att klä dig i en sofistikerad kostym eller hellre kör på ett par slitna jeans, en läderjacka och sneakers, passar ett snyggt herrarmband alltid bra. Matcha med klockan så sätter du pricken över i:et. Om du väljer ett silverarmband kan en klocka med silverdetaljer bli extra snyggt. Du kan hitta flera vackra herrklockor hos oss på Safira.

Present för honom?

Att hitta passande presenter till honom kan vara lite klurigt, men vi på Safira hjälper dig gärna. Om du försöker hitta en vacker gåva att ge till din partner kan vi verkligen rekommendera våra herrarmband. För ett finare tillfälle kan några av våra mer exklusiva varianter i äkta guld eller silver vara bra. Vill du bara överraska honom mitt i veckan kanske ett av våra tuffa läderarmband kan vara passande? Vi erbjuder flera sorters armband, inte bara enkla kedjor och läderremmar. Här kan du exempelvis hitta snygga herrarmband med hängen, bland annat kors, cirklar och silverbrickor. Ofta kan dessa berlocker graveras. Har du inte en aning om vad du ska ge bort? Du kan vara lugn, vi har garanterat något som passar. Varför inte ta en titt bland våra Nyheter, här samlar vi ständigt det senaste i smyckesväg. Här finns bland annat läckra pansarkedjor i silver, stiliga klackringar (perfekt för mannen) och snygga klockor. Du kan ofta göra ett eller annat fynd här, vi erbjuder reducerade priser även på våra nyinkomna varor. Få inspiration och beställ hem snygga herrarmband!