Edblad Peak Bracelet Bordeaux

Edblad
Från 280 kr Ordinarie pris 399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Peak är serien där de stiliserade bergstopparna påminner om punkiga nitar. Peak bracelet är ett armband i mjuk läderimitation och som du öppnar och stänger med ett enkelt magnetlås. Peak armband finns i flera färger, ses här i vinrött med nitar i blank 14K guldplätering. Peak armband passar bra att kombinera med andra armband från Edblad.

Art. Nr
110960
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Guldpläterat stål, Läder
Färg
Gold;Brown
Bredd
7 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Tjocklek
5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.