Läderarmband med gravyr Hjärta 15 mm - 925 Sterling Silver

Safira Classic
498 kr
Läderarmband med gravyr Hjärta 15 mm - 925 Sterling Silver, 19 cm
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Läderarmband med en snygg berlock i formen av ett Hjärta där du väljer gravyr. Hjärta: Mått:15 mm Material: 925 Sterling Silver Armband: lås: Kirurgiskt stål 316 L Material: Syntetiskt Läder Tjocklek: 3 mm Färg: Svart Antal varv: 2

Art. Nr
101-9-0-19-12
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Material
Läder
Färg
Black
Leveranstid
1 arbetsdag
Engraving Font
Stil 3
Height Pendant
15 mm
Material Lock
Stainless steel 316L
Material Plate
925 Sterling Silver
Yta
Blank
Tjocklek
3 mm
Thickness Pendant
1 mm
Bredd hänge
15 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.