Stålarmband

Armband

Fallande ordning
Filter

36 av 132 produkter

Du har sett 36 av 132 produkter

Armband i stål med valfri gravyr - 21 cm

Safira Classic

329 kr

Edblad Tinsel Bracelet Steel

Edblad

299 kr

Edblad Diana Bracelet Clear Crystal Gold

Edblad

299 kr

Edblad Armband Whisper Bangle Gold 19 cm

Edblad

499 kr

SNÖ of Sweden Blizz Chain Armband Clear

SNÖ of Sweden

199 kr

Edblad Tinsel Bracelet Gold

Edblad

299 kr

Edblad Soaré Bracelet Steel

Edblad

299 kr

Edblad Secure Bracelet Gold

Edblad

299 kr

Edblad Diana Bracelet Plum Gold

Edblad

299 kr

SNÖ of Sweden True stone Armband Guld Clear

SNÖ of Sweden

299 kr

SNÖ of Sweden Roc Armband Guld green

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Roc Armband Guld beige

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Francis Armband Plain Guld

SNÖ of Sweden

299 kr

SNÖ of Sweden Francis Armband Guld Clear

SNÖ of Sweden

599 kr

Edblad Perla Bracelet Multi Steel

Edblad

399 kr

Edblad Perla Bracelet Multi Gold

Edblad

399 kr

Edblad Fortune Mini Bracelet Steel

Edblad

249 kr

Edblad Fortune Mini Bracelet Gold

Edblad

249 kr

Edblad Fortune Bracelet Steel

Edblad

349 kr

Edblad Fortune Bracelet Gold

Edblad

349 kr

Edblad Farrah Bracelet Steel

Edblad

249 kr

Edblad Farrah Bracelet Multi Gold

Edblad

499 kr

Edblad Farrah Bracelet Gold

Edblad

249 kr

Edblad Diana Bracelet Lemon Sorbet Crystal Steel

Edblad

299 kr

Edblad Diana Bracelet Clear Crystal Steel

Edblad

299 kr

Edblad Diana Bracelet Bubble Gum Crystal Steel

Edblad

299 kr

Edblad Cross Bracelet Gold

Edblad

249 kr

Edblad Angel Bracelet Small Gold

Edblad

299 kr

Lourdes Chain Bracelet Gold

Edblad

399 kr

Bright Night Bracelet Gold

Edblad

249 kr

Ida Bangle Steel Small

Edblad

399 kr

Ida Bracelet Gold

Edblad

349 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 132 produkter

Du har sett 36 av 132 produkter

Stålarmband Armband

Stålarmband – hållbara och stiliga

Älskar du vackra smycken av hög kvalitet? I så fall kommer du tveklöst att hitta något du gillar i vårt stora utbud av stålarmband. Armband av stål är hållbara, tidlösa och har en tuff känsla. Den silvergrå färgen och stålets blanka yta passar oerhört bra till smycken. Ett stålarmband kan vara både tufft, rockigt, feminint och vackert, allt handlar om designen. I sortimentet av stålarmband kan du välja bland många populära varumärken som Snö of Sweden, Daniel Wellington, Pilgrim och givetvis vårt eget märke Safira. När du vill ge bort en present som både är unik, hållbar, stilig och vacker är våra stålarmband rätt val. Dessa kan bäras en livstid och fortfarande se nya ut. Det stål vi använder till våra mycken är så kallat "kirurgiskt stål", detta stål är rostfritt vilket gör att du inte behöver vara lika rädd om dessa smycken som om exempelvis guld- eller silverarmband. Vi erbjuder möjligheten att gravera vissa av våra stålarmband, ett tips för dig som vill överraska en partner eller liknande. Vi erbjuder både armband i feminin och maskulin stil, exempelvis tjockare och tunnare kedjor. För dig som attraheras mest av guldsmycken men som ändå vill ha stålets egenskaper, kan ett guldpläterat stålarmband vara intressant. Den unika legeringen får en mycket vacker guldfärg som drar mot det grå hållet.

Stålet och dess fördelar

Stål har använts till många saker genom tiderna, idag är det faktiskt ett av de viktigaste materialen för konstruktionsbyggen. Men även till smyckestillverkning är stålet populärt. Eftersom kirurgiskt stål både är rostfritt och faktiskt även mycket allergivänligt, kan även de flesta nickelallergiker bära stålarmband utan problem. Andra fördelar med stål är dess hårda egenskaper, metallen är oerhört kraftig och korrosionsbeständig.

För dig som vill kunna bära ditt smycke bekymmerslöst kan vi varmt rekommendera just stål, men även andra metaller som palladium och titan är extremt hårda och håller hur länge som helst. Vad många gillar med stål är att metallen passar väldigt bra tillsammans med andra material, både liknande metaller som silver men även kontrastrika material som läder eller textil kan vara snyggt. Våga testa dig fram och kombinera diverse smycken för att hitta en stil som passar dig.

Lyxiga stålsmycken

Stål kan kännas precis lika exklusivt och lyxigt som exempelvis guld- eller silversmycken men oftast är priset betydligt lägre. I vårt sortiment av vackra stålarmband kan du hitta både stilrena och enkla kedjor men även smycken med berlocker, gnistrande stenar och pärlor. Här finns till och med snygga läderarmband där själva knäppet är gjort av stål – kombinationen är oslagbar! När du vill överraska en vän eller en släkting med ett vackert smycke kan vi rekommendera just stålarmband eftersom de finns i alla tänkbara färger och former och passar till både män och kvinnor. Du kan sortera sökningen om du exempelvis letar efter ett särskilt varumärke, vill förhålla dig till en viss prisklass eller om du har preferenser gällande längd och form. Har du några frågor gällande våra stålsmycken? Hör gärna av dig till Safira, vi svarar på mejl och telefon.

Handla smycken till bra priser

Att köpa eleganta och vackra smycken i stål behöver inte vara dyrt. Vi på Safira erbjuder smycken i alla priskategorier och dessutom till det lägsta priset – vi har Sveriges lägsta prisgaranti. Dessutom har vi ofta reducerade priser på bland annat stålarmband och för att se alla våra reafynd kan du kolla vår Outlet, här samlar vi ständigt nya och vackra smycken till ett reducerat pris. Kolla gärna igenom hela vårt sortiment av stålarmband, här har vi samlat hur många olika stilar som helst. Du kan enkelt hitta något till både pojkvännen eller flickvännen, mamma eller pappa och givetvis till vännerna. Bli inspirerad och få idéer till hur du kan styla din outfit med våra smycken!