24k Gold Plated Cherish Engravable Bracelet

Safira By Molly Rustas
549 kr

Customization

Max: 15 tecken

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Uppdatera din smyckesamling med det otroligt snygga armbandet Cherish Engraving i 24k guldpläterat silver. Och gissa vad? Du kan göra detta unika armband ännu mer personligt genom att pryda det med valfri gravyr. Allas blickar kommer genast att vändas mot dig! Please note: Engraved products can not be returned.

Art. Nr
020200108
Enhet
St
Märke
Safira By Molly Rustas
Collections
Love Collection By Molly Rustas
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Gold
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.