Molly Rustas Sterling Silver Love Twist Bracelet

Safira By Molly Rustas
Specialpris 239 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

När enkelt är som vackrast. Det härliga silverarmbandet Love Twist är ett perfekt armband att bära med din vardagliga outfit. Med en klassisk design kommer denna skönhet att bli en favorit från det ögonblick du lägger ögonen på den. Armbandet är från Molly Rustas Heirlooms kollektion.

Art. Nr
MRB005S
Enhet
St
Märke
Safira By Molly Rustas
Collections
Heirlooms By Molly
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
16-21 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.