Bricka i 925 Sterling Silver med valfri gravyr, 17x23 mm

Safira Classic
289 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Bricka i 925 Sterling Silver med valfri gravyr. Brickans yta är matterad. Mått: 17x23 mm Material: 925 Sterling Silver OBS kedjan ingår ej.

Art. Nr
1-1-10-23-3
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
23,0 mm
Bredd
17 mm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Engraving Font
Stil 3
Measurement Loop Inside
2,5x4,8 mm
Yta
Blank
Tjocklek
0,5 mm
Vikt
1,9 g

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.