Caroline Svedbom Alexa Cocktail Ring - Montana

Caroline Svedbom
1495 kr
Slutsåld

Beskrivning

Alexa Cocktail Ring är underbar på kvällen och vid speciella tillfällen eller om du vill lägga till daglig glamour. Ringen har en stor kristall, dekorerad med små kristaller runt om.

Art. Nr
100131102001
Enhet
St
Märke
Caroline Svedbom
Material
Mässing
Höjd
1,0 mm
Bredd
33 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Färg sten
Blå
Insida
Rak
Measurement Stone
27,0 mm
Antal stenar
Flera

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.