Caroline Svedbom Armband Mini Stretch - Rose Peach

Caroline Svedbom
Specialpris 104 kr Ordinarie pris 695 kr
Slutsåld

Beskrivning

Elastiskt armband från Caroline Svedbom smyckat med gnistrande Rosé/rödfärgade Swarovski. Armbandet är one-size och enkelt att trä på armen.

Art. Nr
BR-SS29/262
Enhet
St
Märke
Caroline Svedbom
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Mässing
Färg
Guld
Bredd
7 mm
Längd
Justerbar storlek
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Färg sten
Röd
Measurement Stone
6,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.