Caroline Svedbom Chloe Örhängen Gold Cal

Caroline Svedbom
1195 kr
Slutsåld

Beskrivning

Chloe är en kollektion med ett kluster av Swarovski-kristaller som framkallar bilder av morgondagg på glittrande löv när gryningen bryter på en vårmorgon. Samlingen innehåller ett halsband och matchande örhängen, med glittrande kristaller på 18 K guld eller rhodinerad bas.

Art. Nr
100159114801
Enhet
Par
Märke
Caroline Svedbom
Material
Mässing
Färg
Guld;Pink;White
Höjd
37,0 mm
Bredd
22 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.