Caroline Svedbom Örhängen Cimone - Crystal

Caroline Svedbom
1595 kr
Slutsåld

Beskrivning

Statement örhängena för säsongen. Dessa kan bäras när du klär upp dig casual eller med en cocktail klänning. Du kan bära örhängena på två sätt - längs örat med klämmorna på baksidan, eller hängandes ner.

Art. Nr
100143100101
Enhet
Par
Märke
Caroline Svedbom
Material
Mässing
Färg
Guld
Höjd
43 mm
Bredd
27 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Färg sten
Vit
Form sten
Oval
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.