Caroline Svedbom Perfect Drop Bangle Light DeLite

Caroline Svedbom
Specialpris 598 kr Ordinarie pris 1195 kr
Slutsåld

Beskrivning

Använd denna Caroline Svedbom Perfect Drop Bangle på ensamt för ett snyggt utseende, vackert både för vardagslivet eller festklänningen. Detta tidlösa armband är justerbart och passar alla handleder.

Art. Nr
100031114501
Enhet
St
Märke
Caroline Svedbom
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Mässing
Färg
Guld;White
Bredd
28 mm
Längd
Justerbar storlek
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Färg sten
Vit
Measurement Stone
30 mm
Antal stenar
1
Form sten
Droppe
Tjocklek
1,6 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.